0

„Истината за фалшивата „катастрофа“. Под това заглавие агенция Европа прес публикува пространен разказ на Китин Муньос за инцидента с жена му Калина Сакскобургготска, която катастрофира в Боровец с 1,6 промила алкохол.

ИЗВЪНРЕДНО: Подпийналата княгиня Калина отнесе бариера на Боровец!

Версията му лансира нов домашен любимец, който Калина издирвала при инцидента – ставало дума за папагал, а не за куче, както той самият каза в българския ефир преди броени дни. Междувременно вчера Калина получи най-леката мярка за неотклонение - „подписка“. Призовката за явяване в РУ-Самоков и препис от обвинението трябваше да й бъдат връчени в Царска Бистрица.

Йорана

Между домашните любимци на Калина има четири кучета и един папагал на име Йорана, което на полинезийски означава „Здравей“. За нещастие той излязъл от клетката си миналата събота, пише Европа прес на основата на разговора си с Китин Муньос. „С неспокойно сърце дъщерята на Симеон Втори се впусна в търсене на обичания си домашен любимец в гората. Но напрежението я накара да се спре да хапне и върне силите си. Придружила порцията печени чушки с чаша бяло вино, за да успокои нервите си. Трябва да се подчертае, че тя не пие алкохол, защото е голяма спортистка и е в чудесна физическа форма“, подчертава изданието.

Калина с любимия папагал.

 Калина с любимия папагал.
Европа прес

Бесен

След обяда Калина отново искала да потегли да дири папагала. При една маневра с автомобила от едва 20 см тя дала на заден, блъснала бариера, но нямало нито повреди, нито драскотини, подчертал Муньос. В този момент един бодигард се спуснал към княгинята „по лош начин“, като я извадил със сила от колата, наранявайки я. Затова Китин се закани: „Ще намеря този човек, който е ударил жена ми в стомаха и след това се е смял“, пише Европа прес.

РАЗМИНА Й СЕ: Пуснаха княгиня Калина с подписка!

За сметка на това според Китин местната полиция се държала добре, както и кметът на Самоков, който е изразил привързаността си към тях. За Китин това е буря в чаша вода. „Омъжи се в България, пише книга за България, разпространява българската култура в чужбина. Калина е български патриот и е много несправедливо, че някои българи се отнасят така с нея“, споделя още съпругът й.