0

К нягиня Калина е освободена с най-леката мярка за неотклонение „подписка“, научи „Телеграф“.

Кварталният полицейски инспектор ще я посети днес на адреса, който е заявила в двореца Царска Бистрица, за да й връчи призовка за явяване в РУ- Самоков. Тя ще получи и препис от повдигнатото й обвинение.

ИЗВЪНРЕДНО: Подпийналата княгиня Калина отнесе бариера на Боровец!

Княгиня Калина, която беше хваната в нетрезво състояние, на 19 август. Според данни от охраната на хотел „Мура“ в курорта „Боровец“, царската дъщеря е отнесла една от бариерите на паркинга на хотела. От там се обадили в полицията, а дошлия на място автопатрул я тествал с дрегер за алкохол, който отчел 1,6 промила в издишания въздух.

НА СВОБОДА: Княгиня Калина отказала кръвна проба

Според показания на свидетели ударът в бариерата е станал при маневра на заден ход. От охраната й взели ключа от автомобила, тъй като твърдят, че княгинята се е опитала да избяга. Тя отрича тази версия.

ПЪЛНА ЗАГАДКА: Мистерия обви кръвната проба на княгиня Калина

По-рано днес пред испанските медии, съпругът на Калина – Китин Муньос опровергава информацията, чее карала пила и че е отказала да даде кръвна проба. Китин твърди, цитиран от ЕФЕ, че и двамата с жена му не пият, защото са спортисти. Мореплавателят заявява, че Калина излязла да търси любимия си полинезийски папагал Лорона и била много притеснена.