0

П о типичен сценарий, характерен за столицата, при най-лекия дъжд се започна с мелетата из булевардите. Това става ясно от поредица постове във фейсстраницата на „Катастрофи в София“.

Първо джип се е треснал на бул „Брюксел“ и ул. „Продан Таракчиев“, като успешно е яхнал разделителната мантинела на булеварда.
Жертви няма, но хората в коментарите не престават да се подиграват на безразсъдното каране: „Имало е игри на волята“, казва един, а друг допълва: „ Мокро. Джипче. Мокро джипче. Човек.Шофьор. Глупав шофьор“.

Надежда Дойчева/Катастрофи в София

Почти по същото време друг водач яхва разделителните бетонни ограничители пред болница „Токуда“.

.

 .
Тодор Колев/Катастрофи в София

И тук жертви няма. Жертва е само водачът, който отнася куп шеги на свой гръб: „Почти е успял да полети“, “Еййй, слизай от там, това да не ти е катерушка“, „Чакахте да завали, за да започнете да си сменяте, където не трябва“.

При трета катастрофа, буквално преди минути, пораженията са по-големи. Сблъсък е бил между лек автомобил и трамвай, като са пострадали и двете возила.

ИСТИНСКИ КОШМАР: Двама загинаха в адска катастрофа, майка и дете са ранени!

ДЪЖДЪТ ОТПРИЩИ ВОЙНА ПО ПЪТИЩАТА: Поредна жертва в катастрофа, шофьор загина в зверски удар между ТИР и кола! (СНИМКА)

Alex Spasov/Катастрофи в София

Предницата на колата е направо отнесена, а фаталната среща между двамата водачи е станала при метростанция „Западен Парк.“

Тук също няма данни за пострадали хора, като колата е преместена на тротоара.

Telegraf.bg ви съветва: Шофирайте внимателно, за да не кацате по мантинелите!