1

И ма жертва при сбиването на „Черни връх“ в София. За случая стана ясно, след като от СДВР разпространи кадри от местопрестъплението и призовах гражданите да помогнат с информация за установяването на побойника. Зверството е извършено на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“ в София, съобщава GlassNews

На кадрите се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

СВАЛИ ГО С ШУТ В ЗЪБИТЕ: МВР издирва под дърво и камък побойник от София! (ВИДЕО)

По информация на медията загиналият е Ивайло-Пилето. Той е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране.

За Пилето се знае, че е криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Георгиев–Багата и за стрелба срещу криминално проявен. 

Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Убиецът е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка.

Баща му е бизнесмен. Преди години е задържан за наркотици в чужбина.