0

П оредна жертва взе парашутизмът.

ТРАГЕДИЯ: Парашутисти паднаха край Ботевград, има загинал!

10 бона гаранция за собственика на балона убиец, Мишо и Георги скочили хванати за ръце!

Скандални разкрития за собственика на балона убиец!

Този път жена загина мъчително, след като я разкъса витло на самолета, от който скача.

Жената, идентифицирана в GoFundMe като 37-годишната Аманда Галахър, е починала на летище Кук в Дарби в събота според службата на шерифа на окръг Седжуик.

Приятели, които отдадоха почит на Галахър във Facebook, казаха, че тя е професионален фотограф от Уичита, Канзас, близо до летището.  

Спешна помощ е била извикана на място в събота около 14.40 часа. Те транспортирали жената с хеликоптер до болницата, където тя починала от нараняванията си. 

„Аманда Галахър беше мила, авантюристична, креативна и красива. Тя беше любяща дъщеря, сестра, леля и приятел и много ще ни липсва“, се казва на страница за набиране на средства за жената. 

Галахър започва да скача с парашут по-рано този месец и се увлича след първия си опит, според страницата й във Facebook. 

Тя публикува видео как скача от самолет с надпис: „Това беше първият ми соло скок!! Влюбена съм". 

Младата жена също сподели своя снимка, на която позира до самолет в екипировка за скачане с парашут седмица по-късно с надпис „най-доброто чувство досега“. 

Страницата на Галахър в GoFundMe  набира средства за покриване на разходите за погребението ѝ. До момента са събрани повече от 6000 долара. 

„На 26 октомври Аманда почина при много тъжен инцидент, правейки това, което обичаше, скачане с парашут и правене на снимки!“ пише страницата за набиране на средства. Моля, помислете дали да не им помогнете и да ги държите в молитвите си.“, призовават близките ѝ.

Инцидентът се разследва.