0

С екси надзирателка в затвор е имала интимни отношения и е правила тайно телефонен секс със затворник, който я наричал „госпожо“, като се стигнало до там, че тя дори се срещнала с майка му.

26-годишната Рут Шмило е обвинена в петмесечна „неуместна връзка“ с престъпник, който е бил в затвор в Уелс, пише The Sun.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Полицейската сексафера стигна до съда (СНИМКА)

Надзирателката е правила ежедневно телефонен секс със затворника, след като той ѝ дал номера си на лист хартия.

WNS

Вместо да съобщи, че бандитът е имал скрит телефон в килията си, Шмило предпочела да му се обади и да започне връзка.

Прокурорът Матю Кобе заяви, че двойката е започнала да води „чатове в тийнейджърски стил“ и затворникът е написал съобщение на Шмило на рождения ѝ ден, наричайки я „принцеса“.

Неуместната връзка била разкрита, след като затворникът бил преместен от затвора в Бридженд, Уелс в задана в Манчестър. По думите на прокурора по време на горещите чатове 26-годишното момиче вече не работило в затвора в Бридженд.

СЛУЖИТЕЛКА НА СТОЛИЧНА ПОЛИЦИЯ изнасили жена! (СНИМКИ)

Въпреки това прокуратурата заключва, че връзката им е било неуместна. Кобе заяви, че Шмило е направила няколко признания пред полицията, след като е била арестувана заради телефонния секс.

Матю Кобе уточни, че тайната връзка е започнала, когато двамата са били в затвора Бридженд.

WNS

От изслушване в съда стана ясно, че надзирателката се чувствала принудена да му се обади, когато затворникът ѝ подал лисчето с номера му. 

Пред съда тя каза, че след като е взела листчето с телефонния номер, се е почувствала в капан. Прокуратурата твърди, че всъщност тя е имала редица възможности да го предаде.

ИЗПРАЗНИ ИМ ПЪЛНИТЕЛИТЕ: Омъжена полицайка овърша цяло районно (ВИДЕО)

„Тя можеше и трябваше да откаже да вземе номера, тя можеше и трябваше да съобщи за инцидента на персонала в затвора, тя можеше и трябваше да съобщи факта, че той има мобилен телефон, и тя можеше и трябваше да не се обажда. Вместо това е избрала да му се обади“, казаха от прокуратурата. 

Надзирателка заяви, че затворникът се свързвал с нея „почти всеки ден“.

Тя подчерта, че той дори заплашил да нарани друг пандизчия, ако тя спре да приема обажданията му.

Шмило посочи още пред съда, че за да защити другия затворник, го е държала заключен в килията му през целия ден и далеч от тайния си любовник.

WNS

Тя дори обясни, че била принудена да се срещне с майката на своя телефонен любовник. По време на срещата с майка му, тя ѝ разказала всичко.

Шмило добави, че когато му казала, че не иска да отиде да се срещне с майка му, той я заплашил и ѝ казал, че е по-добре да го направи, защото майка му е положила усилия – включително да си „оправи ноктите“.

Процесът, който се очаква да продължи пет дни, продължава.