0

П олицайката, която преспала с цяло районно и твърдеше, че празнила пищаците им по заповед на шефа, ще получи парично обезщетение.

След взривоопасния секс скандал в полицейското управление на Ла Верн в щата Тенеси през 2023 г. градът се съгласи да плати на бившата полицайка Меган Хол 500 000 долара.

Споразумението за половин милион долара, което не включва признаване на вина от името на града, урежда делото на Хол срещу града и трима нейни бивши началници.

ИЗПРАЗНИ ИМ ПЪЛНИТЕЛИТЕ: Омъжена полицайка овърша цяло районно (ВИДЕО)

В съобщение от градската управа заявяват, че средства няма да са от джоба на данъкоплатците.

За сексскандала стана ясно миналата година. Случаят много нашумя, след като се появиха информации, че Хол е преспала с голяма част от колегите си от районното управление, а след разследване се установи, че освен сексуалните актове, които били извършвани и на неприлични места, имало снимки и видео материали.

От разследваната стана ясно, че шефът на районното също знаел за палавата си подчинена, но решил да се възползва от нея, а не да я накаже дисциплинарно. 

„Докато се стремях да защитя общността си, полицейското управление на Ла Верн не ме защитаваше“, каза тя пред NewsChannel 5 в началото на миналата година.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Полицейската сексафера стигна до съда (СНИМКА)

Хол и нейният адвокат твърдяха, че работната среда била враждебна, а бившите ѝ ръководители са я експлоатирали сексуално.

Тя, заедно с още четирима служители и шефа на полицията, бяха уволнени.

Решението на градската управа слага край на делото на Хол както срещу града, така и срещу трима нейни бивши началници в отдела.