0

Н ов разврат в британски затвор скандализира Обединеното кралство. Само преди няколко месеца надзирателка бе обвинена, че е правила ежедневно телефонен секс със затворник. Поредният случай, погазващ дисциплината зад решетките, дори е документиран с видеоклип, достоен за порно индустрията.

На него се вижда как затворник прави груб секс с надзирателка в затвора „Уондсуърт“ в Лондон, носеща официална бяла униформа с пагони (ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК, ТУК И ТУК).

GettyImages

Видеото е заснето от съкилийник на похотливия пандизчия, като охранителката изобщо не се притеснява от това, че я снимат. Тя небрежно си е свалила панталоните, докато любовникът й я опъва на задна прашка. Преди това загорялата надзирателка дори прави френска любов на престъпника.

Затворникът е Линтън Уайрих (на снимката долу), осъден през април тази година на 4 години и половина затвор за кражба на луксозни стоки на стойност 82 000 долара, взети от апартамент през 2022 година.

Линтън Уайрих

 Линтън Уайрих

Неговата приятелка е бременна в 7-мия месец, като скандалното видео достига до очите й. Тя е била хоспитализирана, заради претърпян голям стрес и има опасност от преждевременно раждане.<

Надзирателката е 30-годишната Линда Де Соуза Абри. Тя е служител на лондонския затвор, омъжена и е била задържана на летище Хийтоу преди да се качи на самолет за Малага. В понеделник е била изправена пред съд за непристойното си поведение.

Профилът й в Instagram е бил изтрит, като от ден-два Линда вече ползва активно нов акаунт без изобщо да се притеснява от скандалното видео.

Лида Де Соуза Абри е родом от Португалия, като властите в Англия са иззели португалския й паспорт.

В съда ненаситната надзирателка потвърди единствено името, адреса и датата си на раждане, като е пусната под гаранция. Тя ще се яви в съда повторно на 29 юли.