1

Д войка патрулиращи полицаи спипаха дилър на марихуана в центъра на Сандански, но останаха в пълен потрес след ареста му. Оказа се, че младият Александър Трайков от село Поленица няма ЕГН, няма и издадена лична карта. У него обаче са намерени два найлонови плика с тегло 18.55 г. суха тревиста маса. Полевия тест бил положителен за канабис.

ОТ ЛОМ ЗА ИТАЛИЯ: Автоджамбазин изнася проститутки, внася коли!

Трайков освен, че е без лични документи, липсва адресна регистрация и ЕГН, напълно шашнал полицаите, защото се оказало, че е роден в женския затвор в Тива, Гърция.

ЕКШЪН: Баща отвлече детето си от детска градина! Разбил вратата на забавачката, ченгета го гонили като на филм

У нас младият мъж няма издаден акт за раждане, а от Гърция майката така и не е представило документи след като се прибрала от затвора. В последствие жената починала и така Александър си останал да си живее анонимно у нас. Тъй като липсата на всякакви данни за него е предпоставка за допълнително разследване, най-вероятно той ще бъде освободен след изтичането на 24-часовият полицейски арест.

ПРЕВЪРТЯ ДРЕГЕРА ОЩЕ СУТРИНТА: Пиян на кирка тираджия нацепи колега! Ченгетата установили колосални промили, наквасеният шофьор отказал кръвна проба

Причината е, че законово няма как да бъде задържан повече време за установяване на самоличността му. От прокуратурата все пак обмислят дали да не настанят мъжа в център за временно настаняване до изясняване на случая. Едва след като се установи действително самоличността му ще може и да му се повдигне обвинение за притежанието на високорисковия наркотик.