0

Д ържана за краката през балкона от седмия етаж, наранявана с кухненски нож, бита с тръба и изхвърляна навън през нощта - това е поредната история за домашно насилие, която завършва с убийството на насилника. Близка на жената, намушкала мъжа си след години тормоз разказа пред NOVA, че жертвата е обвинена за убийството, намира се под домашен арест и ще бъде съдена. През годините тя е подавала няколко жалби в полицията и Прокуратурата.

ТОРМОЗ БЕЗКРАЙ: Бременната пребита жена не подавала сигнали от страх за живота си

„Бяха заедно 9 години. Една година след раждането на първото им дете започна страхотен тормоз. Кълцана е с кухненски нож. Имала е счупени скули, ребра, разцепена глава с метална тръба. Преди 2 години започна да ми прави впечатление, че има синини. Лятото при 40 градуса ходеше с панталон и с поло. Бях ужасена от това, което видях. Тялото й беше черно от ударите. Съпругът ѝ не работеше. Взимаше ѝ картата, теглеше парите ѝ. Оставаха без ток и храна много често", сподели приятелката на потърпевшата.

УЖАС: Дърти пергиши отвлякоха и пребиха младо момиче!

От Прокуратурата заявиха, че непосредствено след като са подадени сигналите, тя се отказвала от жалбите. 

„Отказа се от страх, но преди това е подавала много сигнали в МВР", уточни нейната близка.

През 2019 г., след подаден трети сигнал, мъжът е осъден на 3 месеца затвор условно за нанасяне на лека телесна повреда. Следващият сигнал е от началото на 2023 г., когато се стига и до убийството.

ИЗВЕРГЪТ С НОЖИЦАТА: Снимал вулгарни клипове с остриганата (ВИДЕО)

„Във фаталния ден той я изгони от вкъщи. Тя отиде при майка си с децата. Мъжът започна да звъни, настоявайки да се прибере. Заплаши я, че иначе ще я убие. Моята позната се прибра и между тях избухна нов скандал. През това време говореше с мен по телефона. Малко по-късно вечерта е залята с горещ восък. Тогава не е издържала психически и го е намушкала с нож", разказа още близката на жертвата на домашно насилие.