1

К лючова свидетелка по делото "Семерджиев" е подала молба до Касационния съд, с която се отрича изцяло от дадените от нея показания. Това потвърди за "По света и у нас" адвокатът на семейството на едно от загиналите момичета Пламен Димитров.

СЛУЧАЯТ "СЕМЕРДЖИЕВ": Пускат сигнал за лъжливи показания на свидетелката

По време на заседание при закрити врата свидетелката заявила, че при жестоката катастрофа се е возила в колата на Георги Семерджиев, но не той шофирал, а непозната жена. Свидетелката, която е служител в адвокатска кантора, казала още, че при удара е излетяла от колата, но е паднала в градинка и не е пострадала, припомни защитникът. Сега с подадената молба, жената се отказва от дадените показания.

Припомняме, че при катастрофата на бул. "Черни връх" Семерджиев смаза две жени на тротоара, карайки с бясна скорост. Веднага след инцидента Семерджиев се опита да избяга от полицията, но по-късно беше намерен. 

СЛУЧАЯТ "СЕМЕРДЖИЕВ": Делото за катастрофата на "Черни връх" продължава да се точи

Катастрофата на бул. „Черни връх“ доведе до смъртта на две млади жени, а Семерджиев избяга от местопроизшествието. По-късно той беше задържан и обвинен в няколко престъпления, включително шофиране под въздействието на наркотици, притежание на наркотици и причиняване на смърт при пътнотранспортно произшествие.