0

О бвиненият за катастрофата, при която в събота загина футболният треньор Ферарио Спасов – Начо Пантелеев, не си спомня части от инцидента. Това заяви пред камерата на NOVA адвокатът му Венцислав Фоти. За пръв път след катастрофата проговори и самият Пантелеев. Той се извини и определи случилото се като трагедия.

Междувременно нови факти излязоха около катастрофата. Наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е отнел шофьорската книжка на обвинения мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и забрана да напуска страната, твърдят източници на NOVA. Кожухаров обаче заяви, че физически шофьорската книжка на обвинения мъж е взета веднага след инцидента.

Пантелеев се яви в Районния съд в Горна Оряховица, но по друго обвинение. Оказа се, че преди година 24-годишният мъж е бил обвинен в притежание на наркотици.

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов се срещна с великотърновския прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на свобода с подписка Начо Панталеев. През изминалата нощ полиция влезе в дома на 24-годишния обвиняем.

СЛЕД СНИМКА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ: Полиция нахлу в дома на мъжа, причинил катастрофата с Ферарио Спасов (ВИДЕО)

Футболистите на Феро: В шок сме! Не можем да повярваме, че в 4 ч. беше в съблекалнята, а в 5 без 20 вече го няма (ВИДЕО)