0

С лед зверското убийство в село Цалапица. Протестите за справедливост за  жертвата- Димитър, не стихват. Близки на убитото момче се влючиха. Моето предложение е да арестуват бащата на издирвания Рангел и да не го пускат, докато синът му не се предаде. Това каза чичото на убития - Пейчо Малинов, който заедно с десетки души протестира пред сградата на прокуратурата в Пловдив.

Жителите на селото се събраха, за да поискат справедливи наказания за замесените в зверското убийство, както и информация за това как се води разследването и докъде е стигнало издирването на Рангел, който избяга в Германия, предаде Марица.

"Протестите няма да спрат. Утре в 19 часа сме на Орта хан. Никой нищо не ни казва - нито за съдебно-медицинската експертиза, нито за проведения следствен експеримент, свързан с убийството. Искаме информация, дори и оскъдна. Вече мина месец", посочи чичото. Пейчо Малинов обясни, че близнаците да били докарани от ареста с белезници за експеримента. По думите му, тялото било заровено в източния край на селото, а телефонът на Митко бил открит в западния, счупен на две.  "Беше нов телефон, би трябвало да могат да източат данни от него - снимки, обаждания и т.н.", убеден е той.  "Последните данни са разнопосочни - чуваме, че Рангел се издирва, че не се издирва, че избягал някъде извън Германия", сподели още чичото.

КОШМАР! Откриха трупа на издирвания Димитър край Цалапица

Майката на убития Димитър от Цалапица губи надежда, че ще заловят екзекутора на сина й

ПОЧЕРНЕНА! Майката на убития Митко от Цалапица: Чакам го да се върне всяка нощ

СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ДИМИТЪР В ЦАЛАПИЦА: Протестът се премести в София