0

З а втори път в рамките на по-малко от месец слаботелесни бандити избомбиха магазин за хранителни добавки.

Пишман батки успяха да откраднат няколко буркана протеин от известен магазин за хранителни добавки в центъра на Бургас. Това, което не прецениха обаче, е че цялата им „акция”, проведена по крайно изтъркания метод на разсейването на продавача, е запечатана на лента от охранителна камера в обекта, съобщи „Флагман“.

На кадрите се вижда ясно как първоначално влиза татуиран мъж на видима възраст около 35 години, с нормално телосложение, който започва да оглежда стоката и да разпитва продавача. След него влизат други двама – полуголи, които веднага разконцентрират служителя в магазина на съседен рафт, докато първият мъж прибира 1-2 буркана с добавки в найлонова торбичка.

Влиза и четвърти мъж, който успява да осигури време в торбата да се постави и трети – по-малък буркан, а после и един в гащите. 

От магазина публикуваха кадрите с молба, ако някой разпознае четиримата пишман батки, да се свърже с ръководството на обекта или директно да даде сигнал към полицията в Бургас. Жалба вече е подадена.

Изглежда кражбите на добавки за помпане на мускули стават заразни, след като в края на юни кльощав апаш напъха в гащите си продукт от рафт в магазин за добавки в Русе.