0

И звестният роден изнасилвач Мариян Грудев бе закопчан във Великобритания при опит за блудство.

У нас бившият барман вече има присъди за подобни деяния. През 2014 г. той бе осъден на изнасилване и блудство с две студентки в Благоевград. Докато бившата му приятелка Гюдлфие го съди за сексуален акт, извършен против волята й, пред Темида се ожали друга жена на име Веска, която била нападната посред нощ на излизане от дискотека.

ПАК СЕ ПРОЧУХМЕ НА ОСТРОВА: Българин в схема за крадени трактори за половин милион

Мариян е родом от Ямбол, но след като е бил осъден за престъпленията си в Благоевград, явно е решил да пробва си късмета извън пределите на родината. Преди дни обаче той е арестуван за опит за отвличане и блудство в английския град Уорингтън. По тъмна доба Грудев причакал жертвата на улицата и я завлачил със себе си в храстите. 19-годишното момиче обаче успяло да избяга и потърсило помощ от минаващ наблизо таксиметров шофьор, който я откарал до полицейско управление.

РАЗВРЪЗКА: Връщат крадено Бентли на посолството ни в Исламабад!

На следващата сутрин силите на реда разпространили снимки на насилника от камерите за видеонаблюдение и предприели издирване. Усилията им дали резултат и 37-годишният Мариан бил арестуван по сигнал на будни граждани.

Мариан Грудев е изправен пред съда в Честър във вторник, но отказал да признае вината си и затова ще се яви пред магистратите от Ливърпул в присъствието на преводач. До тогава родният насилник остава зад решетките. Той е обвинен в опит за изнасилване.