0

М ъж, който погребал жена си жива в ръчно изкопан гроб близо до дома им, е осъден на доживотен затвор.

Седем години след убийството Дейвид Паняно се признава за виновен точно преди началото на процеса и позволява на съдията да определи присъдата му без споразумение.

62-годишният мъж от Аризона получи доживотна присъда без възможност за предсрочно освобождаване, което означава, че ще умре в затвора, съобщава Sky News.

ИСТИНСКИ ТРИЛЪР: Тийнейджър погреба жив 62-годишен мъж! (ВИДЕО)

Според прокуратурата на окръг Явапай на 9 май той е осъден и на 16 години и половина за отвличане, фалшифициране и измама.

"Моята служба поиска смъртно наказание по този случай поради ужасяващите обстоятелства около отвличането и убийството на младата майка", се казва в изявление на окръжния прокурор Денис Макгрейн.

Властите заявиха, че 39-годишната Сандра Паняно е изчезнала, докато е била в процес на развод със съпруга си през май 2017 г. Двойката била разделена, но все още живеела в един и същи дом с двете си малки дъщери.

Тялото на Паняно е намерено завързано и омотано в опаковъчна лента в гроб в селски район северно от Прескот. Окръжният съдебен лекар потвърди, че тя е била погребана жива.

Тя се е борила за живота си, докато е била в гроба, и може би е била в съзнание до пет минути. Освен това доказателствата от мобилните телефони показват, че Паняно е бил в района на гроба дни преди изчезването на съпругата му и в нощта на отвличането.

Детективите откриват две бележки, които са били подадени по бракоразводното дело след изчезването на Паняно, уж написани от нея.

В бележките се казва, че тя напуска съпруга си и му предоставя автомобилите, къщата и попечителството над децата им. Но властите заявиха, че съдебномедицинската експертиза на бележките е показала, че те са написани от съпруга.