0

У битата, разкасапена и натъпкана в куфар Евгения Владимирова била племенница на депутата от "Има такъв народ" Андрей Чорбанов.

УБИЙСТВОТО С КУФАРА: Уби я за пари! Не от ревност, кълне майката на Евгения в съда

Това стана ясно от негов пост във Facebook, по повод нечовешката трагедия с Дебора от Стара Загора. Драмата на рязаното момиче предизвиква реакцията на Чорбанов, където той споделя и собствената си болка от бруталното убийството на родственицата му.  Той казва: 

"Преди почти две години един млад и образован мъж удуши своята съпруга Евгения - моята племенница. Натъпка я в куфар и неговия баща я захвърли надалеч в един водоем. Да, именно баща му. Нещо повече - той е посъветвал сина си какво точно да направи, за да я убие. Какво може да очаквате от един син, възпитан от такъв баща. Генетиката, уважаеми, тя е най-важния компонент във всичко.
Ще завърша с призив към всеки баща - възпитавайте синовете си, за да бъдат добри мъже, а не отрепки. Вие сте отговорни в най-голяма степен за това, което те ще си изградят за света наоколо. Защото синовете ви са вашата проекция, вашите отношения и поведение".