0

И звратен сексуален маниак сваля дете инвалид в социалните мрежи. Това разкри майката на 14-годишното момиченце Дочка Савова от град Левски. Тя вече алармира във Фейсбук за случая и очаква реакцията на МВР и прокуратурата.

„Потресена съм от това, което се случи. Сутринта дъщеря ми ме вика и ми показва писанията на някакъв извратеняк, който иска голи снимки“, пише жената.

Погнуса

„Боже, добре, че съм я предупредила да ми казва, когато си пише с непознат, като видях, останах без думи. Що за изверг може да пише по този начин на дете в инвалидна количка. Отвратена съм, нямам думи да изразя погнусата си от такива боклуци”, пише още възмугената майка. В профила педофилът се представя като Васил Иванов, необвързан. Той не е посочил никакви други данни за себе си освен публикувана снимка, която обаче може да е и фалшива, както и имената, които е посочил. Ако се съди по публикациите му в мрежата – само една отпреди няколко дни, очевидно профилът е създаден наскоро и е един от многото му, с които сваля малки деца.

Линч

Възмутената майка на детето, обект на сексуален интерес от страна на извратеняка, публикува и част от чата между двамата. Отначало мъжът задава на момичето общи въпроси. След като получава отговор от него, че е на 14 години и е малолетно, той иска да му прати снимка. После се опитва да го склони да се чуят по вайбър. Накрая, макар и да знае, че събеседничката му е малолетна, мъжът отправя въпрос: „Обичаш ли от сърце да си възбудена примерно?”. Постът на майката Дочка Савова предизвика вълна от бурни емоции и закани по адрес на маниака. Повечето от потребителите съветват майката да подаде сигнал в полицията. Други очакват отговорните институции сами да се сезират след сигнала във Фейсбук. Някои се заканват да го линчуват, ако го хванат, и лично да кастрират педофила. А трети пък направо настояват Васил да бъде обесен надолу с главата, за топките.