0

Ф утболни фенове набиха шофьорка и нейния спътник в събота по обяд в Пловдив. Впоследствие станало ясно, че липсва дамската чанта на набитата жена.  

Футболни фенове набиха шофьорка и нейния спътник в събота по обяд в Пловдив. Впоследствие станало ясно, че липсва дамската чанта на набитата жена.  

Каква е причината за скандала, все още не е ясно.

От полицията в Пловдив само уточниха, че изясняват обстоятелствата около конфликтна ситуация, възникнала в събота по обяд на бул. Свобода. Множество сигнали от очевидци са постъпили на тел. 112 след 12 ч., уточняват от МВР.

По предварителни данни група мъже извели насила от лекия им автомобил шофьорката и нейния спътник, като им нанесли побой, а впоследствие увредили и колата. На потърпевшите е оказана медицинска помощ на място. Изяснява се и подадената от тях информация, че на жената е отнета дамската чанта.

В полицията са отведени няколко от предполагаемите извършители. Допълнително е било установено, че те са част от около 100 привърженици на пловдивски футболен отбор, които се били събрали в близко заведение. Активните действия по случая на органите на реда продължават.