0

К риминалистите още търсят кой разстреля боса на модна къща „Агресия“ Александър Антов. Той беше ликвидиран на 8 януари 2016 г., докато разхожда кучето си в кв. Бистрица.

Че нещо лошо се е случило, дъщеря му Мая разбрала, след като животното се прибрало само. По-късно разследващите откриха трупа на Антов. Имаше заподозрян - член на семейството, но до обвинение така и не се стигна. Единственият коз, който разследващите имаха, беше тоталният му провал на детектора на лъжата. Той обаче не се взима предвид от съда като годно доказателство за вина.

Всяка година дъщерята на боса на „Агресия“ публикува жалейка в профила си във Фейсбук. И сега Мая пусна снимка от надгробната плоча на баща си само с кратичкото пояснение: „Липсваш ми“. Миналата година пък илюстрира, че не е забравила, като публикува тяхна обща снимка. „Знам, че все още ме държиш за ръка, защото във всеки мой ден през тези години аз усещам твоята сила и подкрепа, усещам, че сърцето ти е с мен, защото ти си във всяка моя усмивка или сълза, защото все още те търся във всяко мое решение...Няма сила, която да скъса връзката между нас“, написа Мая тогава.

Криминалисти коментираха пред „Телеграф“, че делото не е затворено и при всеки нов сигнал или някаква следа, работата продължава.