0

К арол Малтеси, известна повече със сценичното си име Шарлот Анджи, е била брутално убита в Бреша, докато е участвала в заснемането на порнографски клип. Младата 26-годишна жена, майка на едно дете, е била разчленена след убийството си, като останките ѝ били захвърлени в планина в околностите на Бреша. 

По случая е арестуван 43-годишният ѝ съсед, който впоследствие направил пълни самопризнания в полицията, пише в. "Ню Йорк Поуст". 

Задържаният, Давиде Фонтана, е бил сред приятелите на Малтеси. Той я пребил с чук до смърт, докато тя лежала завързана за леглото.

Престъплението е било извършено през януари т.г. 

След като я разфасовал, той скрил останките ѝ във фризера и ги държал там в продължение на месец, преди да се отърве от тях. 

През следващите два месеца Фонтана използвал телефона ѝ, за да отговаря на съобщенията, докато накрая от клуба, в който е работила Малтеси, не започнали да я търсят, тъй като в периода 11-13 март е трябвало да вземе участие в еротичен фестивал в Милано, но тя така и не се появила.

Задържаният от полицията Давиде Фонтана първоначално отрекъл, че има нещо общо с убийството, но после си признал, че я е убил – първо с чук, а после ѝ прерязал гърлото.