0

22-годишна студентка в Благоевград е в неизвестност от петък.

Това твърди нейната майка, която е пуснала молба в полицията, че от дъщеря й няма никаква следа. Младата жена отишла на лекции и повече не се върнала вкъщи.

„Проверяваме случая, колегите работят. Целта е да се установи нейното местоположение. Все пак става въпрос за пълнолетно лице и са възможно всякакви версии. Издирването й продължава”, съобщиха в понеделник от пресцентъра на ОД МВР- Благоевград.

Засега не се знае дали има някаква принуда спрямо младата жена, или пък тя сама е решила да отиде някъде и да не предупреди за това своите близки.

Страх

Момичето е било забелязвано в компанията на криминалнопроявения рецидивист Пламен Иванов, с прякор Пампи. Ето какво казва пред „Струма“ майката на Полина: "Тръгна на лекции, всичко беше наред, но не се прибра в петък. Предполагам, че този я е завлякъл в Гърция, защото ми се обади веднъж и каза, че е добре, но сякаш някой й диктуваше какво да говори. Знаете ли кой е този човек на снимката - Пламен - Пампи, можете да си представите какво може да се случи с детето ми. Тя наскоро излезе от болница, не е добре. Лесна жертва може да стане. Днес звънях и се включи гръцки оператор. Моля всички, които имат информация, да ми се обадят. Детето ми е в опасност. Депозирах жалба във Второ управление на МВР, надявам се и те да търсят“.

Молба

Умоляват се всички, които имат информация или са видели Полина в петък, да се свържат с близките й на тел: 0885 968 513

„Струма“ припомня, че преди около месец в подлеза при Второ основно училище в Благоевград е бил арестуван с хероин Пламен Иванов - Пампи. Известен е като рецидивист, сериен нападател и грабител на жени, крадец и наркодилър. Преди години е извършил пет нападения и грабежи на жени в кварталите „Запад“ и „Ален мак“ в областния център, служейки си със сила и заплахи. Част от жените били удряни и ритани, докато Пампи успее да открадне чантите им. Има и присъди за наркотици и кражби.