0

„Мач Телеграф“ идва с луксозен алманах „Футболна България“ 2023/2024...

 На 15 юли всеки читател на вестника ще може да получи списанието опаковано заедно със съботния брой на специална цена от 2.49 лв.

 В него ще откриете 52 уникални страници, в удобен формат, пълен с информация и статистика за всеки фен на родния футбол.

 Очаквайте всичко най-важно за новия сезон в двете футболни лиги. Сезон, който се очаква с голямо нетърпения от феновете на родния футбол.

 В луксозната книжка можете да прочетете пълна статистика за всеки отбор от Първа и Втора лига и да видите уникални снимки на тимовете. Специално място е отделено за звездите, треньорите и листа на главните съдии. За архива на феновете са подбрани почетната листа на първенствата, най-големите шампионатни победи, футболистите с най-много изиграни мачове и рекордьорите по голове. Списанието съдържа рекордите и статистика на първенствата през годините. И разбира се програма на двете първенства в удобен формат с място за резултати от всеки двубой.

 34-тата книжка няма да бъде продавана отделно от съботния брой на вестника. Ако липсва списанието в плика, моля да се обърнете веднага към продавача на вестника, откъдето сте го закупили. Запазете броя там, където си купувате любимия вестник „Мач Телеграф“, за да сте сигурни, че ще имате „Футболна България“ 2023/2024!