0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 30-и ноември, четвъртък, ще откриете:

Нейното име е Мелек – почитателите на турските сериали обаче ще научат нещо повече за актрисата, която играе ролята на борбената майка на три деца, болна от рак. На младини Мелек е направила грешка и е разочаровала близките си.

И докато се бори серия след серия за правото да съществува и да води достоен живот, вярваме, че и актрисата Нехир Ердоган е също толкова решителна и смела. На 43, тя не е опознала майчинството. Има зад себе си един провален брак. Още за нея – в приложението „Златно време“, което всеки четвъртък получавате с вестник „Телеграф“. В него има още новини за актьори от любимите сериали.

Знаете ли как се приготвят и консумират романтични спагети с кюфтета? Ще откриете рецептата в рубриката в „Кухнята на...“, с която всеки път надничаме в любими филми и сериали. Днес сме в кухнята на анимационния филм „Лейди и Скитника“, готови да се омажем до уши, докато преглъщаме макаронените изделия с много любов.

Как да възстановим пресипналия глас – актуална за сезона тема в рубриката „Здраве“.

Една голяма, но трагична любов – на Лора и Пейо Яворови, ще намерите в приложението „Златно време“.

Още нещо, което ще ви заинтригува – Масони платили Октомврийската революция. Как и защо?

Продължава поредицата за най-големите трагедии в света на футбола.

И още: - За евтиното – добре, но защо и от скъпото вино те боли глава? - На колко градуса се спи най-добре - Подробности от кухнята – в документалния филм за „Опенхаймер“.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!