0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 7 декември, четвъртък, ще откриете:

Един от най-обичаните български изпълнители – Йордан Караджов от „Сигнал“ споделя мисли за 45-годишния юбилей на сцената, за бъдещето на рок музиката и за внуците – апотеоз на човешкия живот.

Къде по света има паметници на български национални герои – малки жокери – Вазов е в Рим, Славейков в Брунате, Петко Войвода е в Киев, Левски е в Брамптън и на още много други места, а Христо Ботев се извисява в Китай.

На страниците на приложението ще намерите любопитна информация за това какво да очакват зрителите на сериала „Моето име е Мелек“ в следващите седмици, ще видят също така сватбените снимки на красавицата Алина Боз, която спечели сърцето на милионер.

В рубриката „В кухнята на...“, в която всяка седмица ви предоставяме интересни рецепти от филми, сериали и книги, този път ще ви сервираме Адана кебап. А поводът са въздишките на влюбения до уши Ибрахим в сериала „Наследство“. Ибо току-що получи отказ от избраницата си Кара и това е утешителна награда.

С галоши и танцова стъпка се носим в ритъма на тангото в стара София.

Още скандали като този с Бoби Михайлов, но в световен мащаб – в рубриката „Ретро спорт“.

И още: - Досиета Х – Мистерията „Уинчестър“ - Рецепти от народната медицина за хрема, а също така и какви болести подсказват ноктите ни.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!