0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 18 април, четвъртък, ще откриете:

- Чаровникът Шон Бийн стана на 65. Няма друг актьор, на който толкова да му отива да е крал. И няма крале, които да живеят толкова кратко, когато той е в ролята. Защо феновете му призоваха: „Не убивайте Шон Бийн“ и какво мисли той самият за това.

- В традиционната за приложението „Златно време“ рубрика „В кухнята на...“, този път надничаме в сериала „Ханибал“, за да видим как един шашав психиатър приготвя стридите.

- А докато сме на вълна турски сериали – читателите на „Телеграф“ знаят, че всеки четвъртък получават новини в аванс за филмите, които чакат всеки ден – ето кои 8 сапунки се оказаха досадно дълги. И, разбира се, ще научите какво следва в „Наследство“ - този сериал е един от най-мудните, така че малко да изпреварим събитията.

- Минало незабравимо – ще научите как и с какъв звънец е обявена Търновската конституция.

- Време за пикантерия – не за всеки вкус обаче – какви са любимите ястия и питиета на диктаторите, с какво и как се е наливал Чърчил, бил ли е трезвеник Хитлер, каква супа е сърбал Фидел Кастро и кой е хрупал чесън за здраво сърце, както и дали африкански президент е глозгал политическите си противници.

- В рубриката „Ретро спорт“ ви представяме третата част от суеверията на известни спортисти, като този път акцентът е върху тениса. И понеже е модерно да говорим за пудели – ще научите кой тенисист не се разделя със своя, въпреки че не му носи пачки

И още:

  • Защо и как наследяваме навиците и пороците на донора – нормално ли е, има ли странни истории за това?
  • Имаме киселини – пием сода. А какво става, ако прекаляваме с нея?
  • Защо и как безценното Боровско съкровище е пътувало с влака?
  • Кога и как се ашладисва сливата?

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!