0

В четвъртък, 16 май, в приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ ще откриете:

Приложението ще грабне вниманието на верните си читатели с един мафиотски образ – на политика и гангстер Нъки Томпсън. Преди дни актьорът Стив Бушеми пострада в Манхатън, докато си вървеше по улицата. Как този благ човек се раздава във всяка роля, независимо дали филмът е нискобюджетен и незначителен, какво планираше за него баща му и какво ще прави, ако загърби филмите.

- Как и защо Сандански планирал да думне Фердинанд?

- Как Петър Габе превръща Добруджа в Българската Калифорния?

- Нещо пикантно – какви са последните кулинарни желания на серийните убийци и кой от тях каза на надзирателите да му „цунат гъза“?

- В уникалната рубрика „В кухнята на...“, в която ви даваме рецепти от филми, този път гостуваме в южнокорейския сериал „Господин кралица“, за да ви предложим, няма шега, лек за младост. Прави се с преварено вино!

- Не пропускаме да подскажем на феновете на турските сериали какво да очакват – лоши дни се пишат на свекървата на Тюркян – госпожа Рючхан, в сериала „Три сестри“.

- Рубриката „Ретро спорт“ този път е посветена на първия световен шампион по шахмат Вилхелм Щайниц.

И още:

- Какви чудеса вършат Бабините зъби в леглото?

- Действително ли холестеролът е ключът към лечението на рака?

- Къде дири корените си патоанатом от Австралия?

- Какво приложение на телефона ни маха 10 години на селфито?

- Хванаха най-търсения трафикант на хора в света – кой е Скорпиона?

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък, само в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!