0

О бичате страхотии? Броят на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ на 6 юни е точно за вас – с безспорния Крал на ужаса Стивън Кинг – мрачно и вледеняващо, но неустоимо добро.

Приложението „Златно време“, което получавате с броя на вестник „Телеграф“ всеки четвъртък, няма да изневери на феновете си и ще им даде новини в аванс за един от любимите турски сериали, които вървят в момента на малкия екран - „Моето име е Мелек“. Какви пориви накараха Алпай да стане донор на бившата си жена и какво ще поиска срещу това? Идва сватбено време, но с превалявания и гръмотевици – за кого.

На вълна турски сериали сме и в уникалната рубрика в 16-страничното приложение „Златно време“ - „В кухнята на...“, в която надигаме капаците на тенджерите във филми и сериали и ви представяме невероятни рецепти. Този път ще приготвим заедно супа с тархана – точно както я забърка Сомер за Тюркян в турския сериал „Три сестри“. А дали ще изглеждате като натровени след нея – това си зависи от вас.

В ретро рубриката ви предоставяме прелюбопитно четиво от Боян Драганов – за жива картина в прослава на Фердинанд. В „Златно време“ ще прочетете и портрет на българската Ела Фицджералд – Леа Иванова. Защо Джейн Остин създава главоболия на режисьорите – историите на най-великите световни любовни романи на екран. В рубриката „Ретро спорт“ ще научите още за бащата на Калиан Мбапе.

И още: Какви приложения на телефона ни броят крачките и ни подсещат да се раздвижим? Как да различим оригиналния парфюм от ментето? Как да надвием запека не с лекарства, а с подходящи хран? На какво се дължи заекването?

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък, само в „Телеграф”. 16 страници златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!