0

Б роят на вестник „Телеграф“, както всеки четвъртък, идва с 16-страничното приложение „Златно време“.

На 22 август в него ще прочетете:

- Всички познават Джилиан Андерсън като агент Скъли от „Досиетата Х“, но в живота й има не по-малко мистерия. Още за това ще научите от страниците на „Телеграф“.

- Както всеки четвъртък, феновете на турските сериали ще получат порция новини за любими турски актьори.

- Още едно любопитно четиво – знаете ли какви са били професиите на някои от най-известните холивудски актьори и музиканти, преди те да станат звезди? Повдигаме завесата, но малко – Джони Деп е продавал химикалки, Силвестър Сталоун е пръскал сексапил в порноиндустрията, Рене Зелуегър е сервирала напитки на разгорещени мъже в стриптийз бар...

- Още малки звездни тайни – в приложението „Златно време“ - всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“.

- В уникалната рубрика „В кухнята на...“, в която ви представяме рецепти от филми, сериали и книги, този път сме ви приготвили бърз коктейл с мента – казва се „Скакалец“ и е от филма на Робърт Земекис „Романс за камъка“.

- Ретро четивата са на две страници – от едната сладкодумният Боян Драганов ще ви разкаже историята за любовта на П.Р.Славейков с учителка, скършена от гръцки владика.

- Двойният живот на шпионина с царско име Иван Асен ще ви заинтригува от другата.

И още: Защо трябва да пиете течности, преди жаждата да се появи? Защо ни се спи повече в жегите? Какви глупави неща не трябва да правите със смартфона? Защо учени смятат, че не маймуните, а крокодилите са предци на хората – присетихме се за това покрай историята на клетия Кроко от кв. „Ботунец“? Как да се отървете от мухите у дома – доза практични съвети.

Всеки четвъртък с броя на вестник „Телеграф“ получавате безценното приложение „Златно време“, с което да се развличате, да си спомняте забравени истории, да научавате любопитни факти и да получавате практични съвети. А на 29 август ще изпратим заедно лятото със специален колекционерски брой с морска тематика.