0

В навечерието на най-женския празник, време е да помислите какво да подарите на любимата дама.
Цветята и бонбоните са най-често правените подаръци за 8ми март, но ако искате да сте по-оригинални, то изберете по-персонализиран подарък.
 

Подари ухание
Парфюмът е чудесен избор за подарък за една специална дама, особено за този повод. Преди да изберете подходящ аромат, важно е да знаете какви точно са предпочитанията на любимата жена. Никога няма да сбъркате, ако ѝ подарите флакон с парфюмът, който тя използва и знаете, че със сигурност го харесва. Ако пък искате да я изненадате с нов аромат, изберете такъв, които тя би харесала. Например, ако парфюмът, който ползва е с флорални нотки, изберете такъв, който също е флорален.
Много от марките предлагат и широка гама от продукти с аромата на даден парфюм като лосиони, кремове, сапун, душ гел. Идеален подарък за 8 март са комплектите, които може да намерите в онлайн магазина на Notino. Нови и оригинални аромати като флоралния Daisy so fresh Marc на Jacobs или L'Ombre Des Merveilles на Hermès с ориенталски нотки са идеални за пролетния сезон, а сега може да ги  намерите в комплект за подарък с лосион и душ гел със същия аромат или с миниатюра на тоалетна вода. Парфюмът Silhouette на Christian Siriano пък се предлага в комплект с елегантна черна дамска чанта на марката. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc е свеж аромат, идеален за пролетните дни и се предлага в парфюмен комплект с тоалетно мляко, а в онлайн магазина на Notino може да го закупите и с допълнителна отстъпка.
 
Всяка жена иска да бъде красива
Дрехи, аксесоари, бижута, козметика, въпреки че жените обичат да имат от всичко по много, когато търсите подарък е трудно да се направи избор.
Особено предизвикателство е да изберете дреха за подарък, не само защото може да не оцелите подходящия размер, но и защото трябва много добре да познавате стила и вкуса на обличане на дамата. Модните течения, цветовата гама, цялостния силует на дамата и предпочитанията и за нейния гардероб, всичко това трябва да бъде съобразено, при избора на дреха за подарък. Сравнително по-лесно е да подарите аксесоар като шал, шапка, ръкавици, но и тук е важно да сте наясно със стила на обличане и модните тенденции.
Козметиката е друг възможен избор за подарък, но при избора на подходящ подарък е добре да се консултирате със специалист.
Бижуто е класика, любим детайл на всяка дама. Добре е да знаете дали любимата жена предпочита по-класически бижута или се води по модните течения и дали носи злато или сребро.
 
Подари емоция
Романтична вечеря, спа уикенд, концерт, екскурзия, да подарите преживяване за празника е още една чудесна идея. В повечето случаи, този тип подарък включва и вашата компания, така че е важно да го изберете по вкус и на двама ви.
 
С най-добри пожелания
Какъвто и подарък да изберете за вашата любима, майка, сестра или приятелка, важно е посланието. Не е необходимо да напишете поема или песен, но картичка с кратко персонализирано пожелание, може да накара всяка дама да се усмихне. Пък и на този ден дамите получават различни подаръци, бъдете сигурна, че знае кой е от вас.