0

Н ай-голямата търговска верига в България – Kaufland, дава възможност на своите клиенти да спестяват всеки месец до над 100 лева с дигиталните купони на Kaufland Card. Всяка седмица лидерът в ритейла предлага над 30 специални купона в мобилното приложение K-App с добавена към него Kaufland Card за богат избор от продукти на атрактивни цени – от хранителни продукти до различни видове козметика, текстилни продукти или уреди за дома.

За да се възползват от отстъпките, клиентите трябва да имат налични точки от пазаруване и да активират купоните, които искат да използват. Те се намират в специална секция „Моите купони“, а използването им е възможно, след като се натисне бутон „Активирай“, намиращ се под самия продукт. Преди плащането на касата е необходимо да се сканира QR кода в дигиталната Kaufland Card, след което клиентите могат да получат избрания от тях артикул на специално намалена цена. Купоните могат да бъдат активирани както през приложението, така и през сайта на Kaufland и терминалите на място в магазина.

Всеки 5 лева от сметката носят 1 точка на притежателите на Kаufland Card и дават възможност за отключване на ексклузивни и персонализирани купони с още по-изгодни оферти.

До края на седмицата (7 април) със своите точки за лоялност притежателите на Kaufland Card могат да спестят до 25% от цената на различни групи продукти, сред които всички видове кафява захар, боза, пуканки, протеинови плодови извари K-Classic, маски и серуми за коса на L‘oreal Elseve, както и от други единични артикули.

Повече информация може да намерите и онлайн в седмичната брошура на Kaufland.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.