0

Подаряването на необичаен подарък на любим човек може да достави голямо удоволствие и на подаряващия. Особено ако приятната изненада е в състояние да осигури вълнуващо преживяване и за двамата партньори. Вижте идеите, които сме ви подготвили, почерпете вдъхновение и изненадайте своята приятелка, годеница или съпруга с необичаен подарък!

Подарък за любимата

Празниците са чудесен повод да изразите чувствата си и да подарите на партньора си нещо специално. Добре известно е, че представителките на нежния пол обичат да получават подаръци. Особено тези, които ги карат да се чувстват красиви и секси.

Ако подготвите необичаен подарък, любимата ви със сигурност ще оцени жеста. Освен това, такъв подарък може да доведе до много неземни моменти. Ако подарите на половинката си еротично бельо, правите подарък и на себе си.

Фино дамско бельо

Повечето жени ще се зарадват на красив сутиен и деликатни бикини или прашки, които да допълнят комплекта. Изборът е огромен - от класически памучни сутиени чак до чувствени дантелени модели и тюлени бриджитки. Съблазнителното бельо е абсолютно задължителен елемент на женския гардероб, така че ако партньорката ви все още няма такова, то това ще бъде чудесен подарък за нея! Той ще я накара да се почувства секси и желана, и ще превърне вечерта ви в невероятно любовно приключение.

Еротично бельо

Това е вариант за по-смели и освободени дами, които не се страхуват да експериментират в спалнята. За щастие, широкият избор на този тип продукти означава, че можете успешно да намерите както по-открити, еротични комплекти бельо, така и такива, които са по-закрити, но въпреки това са невероятно съблазнителни. Изборът е наистина необятен и зависи от вашите предпочитания и тези на дамата. Еротичното бельо може да бъде чудесна идея за дългогодишни двойки, които търсят нови предизвикателства и освежаване на връзката си.

Astratex

Съблазнителни корсети

Секси корсетът е идеален подарък, особено за дамите, които обичат чувствените аксесоари. Добре ушитият корсет не само ще оформи красиво силуета и ще подчертае талията, но и ще даде надеждна опора. От друга страна, наистина стягащите корсети са подходящи за жените, които желаят да вталят и оформят извивките си. При всички случаи, корсетът е подарък, който ще накара получателката си да се почувства по-красива, по-стройна и по-уверена.

Секси чорапи

Говорейки за корсети, няма как да не споменем и съблазнителните чорапи. Комбинацията от дантела и деликатен, мек силон ще направи носенето им истинско удоволствие. Този тип подарък ще бъде особено оценен от дамите, които имат пълен гардероб с поли, подходящи за есенно-зимния сезон.

Как да изберете най-добрия подарък?

Преди покупка, е добре първо да разберете дали партньорката ви вече притежава дадения вид бельо и дали би харесала избрания тип подарък. Ако в гардероба ѝ няма изкусително бельо, може би сега е моментът да промените това! Важно е и да научите какъв размер носи любимата ви и в какви цветове се чувства най-добре, за да можете да изберете най-подходящия подарък.