0

„Идвам с екип от опитни хора! Това са хора, реализирали се в областите на науката, обществена и социални дейности, както и частен бизнес. Екипът ми и аз обичаме София и искаме да я видим такава, каквато я желаеш ти. За себе си и твоето семейство!“. Това заяви д-р Асен Ангелов, който е кандидат за кмет на София, при откриването на предизборната си кампанията.

Кампанията започна със събитие на открито, далеч от конгресните зали, на комплекс "Октомври", където се намира един от най-красивите и зелени спортни паркове в столицата. Кандидатът за градоначалник се срещна с хората от столицата и с техните семейства навън и в приятна компания. Срещата мина под мотото: „За софиянци, а не за политици!“

Д-р Асен Ангелов представи листата за общински съветници. Сред кандидатите за присъстват имената на световният шампион и национален рекордьор на България по лека атлетика Магдалена Христова, специалистът по лицево-челюстна хирургия д-р Константин Димов, Адриан Михай Рачев – Румънеца, както и експерти по финанси, икономика, сигурност и публични комуникации.

Д-р Ангелов заедно с Магдалена Христова.

 Д-р Ангелов заедно с Магдалена Христова.

С кандидата за общински съветник Юрий Алкалай.

 С кандидата за общински съветник Юрий Алкалай.

Д-р Асен Ангелов и Христо Павлов, който е в листата с кандидатите за общински съветници.

 Д-р Асен Ангелов и Христо Павлов, който е в листата с кандидатите за общински съветници.

В рамките на събитието бяха обсъдени визията и приоритетите за София.

"Това са поредните избори, в които партиите говорят само за проблемите, показват колко добре ги познават, но с годините не са направили нищо, за да ги решат. Убеден съм, че всички проблеми имат решения, но те могат да бъдат дадени от подготвени и надеждни хора, които обичат града си. За това сме се събрали да говорим за София, а не за политика. Всеки един от нас от години сме непредставени и от доста време не желаем да гласуваме за партиите от тази политическа система“, заяви Асен Ангелов, като подчерта, че за пореден път той като гражданин няма за кого да даде своя гас.

Асен Ангелов е професионалист с богат административен опит в различни сфери на икономическия и социален живот у нас, а експертизата му е основно в сферата на финансите.

Асен Ангелов е кандидат за кмет на София с бюлетина №11.

*Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.