1

Д ПС подкрепя евроатлантическото правителство, за да има реални промени и да се подобри стандарта на живот на хората в общините. Нашият ангажимент е постигането на европейски стандарти – модерни общини, с модерни училища и детски градини, добра инфраструктура и подкрепа за бизнеса за откриването на нови работни места, за да могат младите хора да останат и да се реализират в своите родни места. Това заяви в Якоруда съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който проведе предизборна среща с кандидата за кмет от ДПС Мехмед Вакльов и кандидатите за общински съветници.

Очакваме когато бъдат избрани кметът ,общинските съветници и кметовете на кметства да бъдат отговорни и ангажирани с проблемите на хората, каза Пеевски. Той подчерта, че успешният модел на съседната община Белица трябва да бъде прилаган в общините, управлявани от Движението за права и свободи, които с подкрепата на ПГ на ДПС да гарантират европейско бъдеще за своите граждани.

Съпредседателят на ПГ на ДПС поздрави Мехмед Вакльов и Марио Асиов за това, което са направили, за обединението в името на спокойствието на хората.

В срещата участваха кметът на Белица Радослав Ревански, зам. председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Ертен Анисова, Небие Кабак и Елхан Кълков, кметът на Джебел Неджми Али, председателят на Обс на Джебел Сейфи Мехмедали, областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, кметовете на общини от региона – Арбен Мименов, Феим Иса и Неби Бозов.

Делян Пеевски в Якоруда
Делян Пеевски Делян Пеевски Делян Пеевски
6

Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта.