0

С утрин има два типа хора. Онези, които стават рано още с изгрева на слънцето и се втурват в кухнята, за да направят закуска, да пуснат две перални преди работа и да пренаредят гардероба, като отново извадят зимните дрехи, защото времето навън никак не дава сигнал да се стопля. И онези, които се излежават до последния момент, имат десет навити аларми на телефона си и сякаш се надяват, че ако тръгнат от вкъщи в 9:15, все пак магически ще успеят да стигнат в офиса точно в 9:00.

И за двата типа хора има нещо, което да направи сутрините им по-приятни и по-вкусни. И това е новата седмична оферта „1+1” на мобилното приложение Lidl Plus за млечна напитка Pilos 500 гр. за само 2,99 лв., с която получавате две на цената на една. Така, дори и да не се припознавате в някой от двата типажа, пак можете да се наслаждавате на качество и вкус в двоен грамаж, по което време на деня пожелаете, защото офертата важи за 2x2 опаковки на клиент или това са общо 2 л. от млечните напитки за само 5, 98 лв.

Млечните напитки на Pilos идват в различни видове като позволяват да разнообразим хранителния си режим и да продължим, да се наслаждаваме на обичан вкус, на специална Lidl цена. Офертите на Lidl не се изчерпват с това, защото в брошурата всяка седмица могат да бъдат открити специални намаления с различни проценти на избрани продукти, които позволяват да разнообразим седмичното меню.

Акцията в приложението всяка седмица предоставя атрактивни оферти за продукти от най-често срещаните в домакинствата хранителни групи като колбаси, млечни, тестени и дори сладолед, с които семейният бюджет се оптимизира с минимум 60 лв. на седмица. Допълнителният плюс идва от знака Qudal, с който са отличени всички собствени марки на Lidl, които за поредна година грабват признанието на българския потребител.

Е, това са още доста вкусотии от офертите “1+1”, които ще продължат и през целия следващ месец. Така веригата се грижи за това да дава на потребителя така търсения баланс между качество-цена и приятно преживяване в магазините, а и извън тях, защото Lidl Plus дава достъп до отстъпки и за още много партньори на веригата.

И докато пишем това, слънцето постепенно започва да се прокрадва навън. Едно е сигурно, след работа минаваме през Lidl, за да се заредим с достатъчно млечна напитка за сутрините от тази седмица, независимо дали са хладни или пълни със слънце и обещание за приближаващото лято.