0

Lidl стартира нова кампания, която ще зарадва всички любители на грил продуктите. От 19 август до 1 септември потребителите на мобилното приложение Lidl Plus имат възможност да спечелят купони с отстъпки от грил асортимента на веригата. За да се включат в играта, клиентите трябва да пазаруват за минимум 10 лв. и да сканират приложението на каса, което автоматично им дава право да завъртят специалната рулетка в приложението и да спечелят сигурна награда. Това е чудесен начин да направите своите грил събирания още по-вкусни и изгодни.

Всяка седмица ще бъдат раздадени 10 купона с парична отстъпка, равна на стойността на последната направена покупка до 100 лв. Купоните трябва да бъдат активирани в приложението, за да могат да се използват и ще бъдат прилагани при следващо пазаруване, ако сумата е равна или по-голяма от спечелената отстъпка.

Наградите не свършват дотук. Lidl ще раздаде и над 250 000 купона, сред които има до -50% отстъпка за продукти от грил асортимента на веригата, както и намаление от регулярните цени на избрани продукти и оферти 1+1 или безплатен втори продукт, отново от грил асортимента в магазините.

Lidl

Не губете повече време, а съберете любимата си грил компания и си организирайте вкусно изживяване с предпочитаните от вас продукти. Не пропускайте възможността да участвате в специалната игра на Lidl Plus, чрез която ще спечелите не само отстъпки, а незабравими грил моменти през оставащите дни на лятото. Още повече, че всяко завъртане на рулетката в Lidl Plus носи награда. Бон апети!