0

С надеждата за място, предлагащо нови и оригинални резервни части за автомобили, които да предоставят пълна съвместимост и дълготрайност на достъпни цени, се появи и Automotozone. Кои сме ние и защо частите ни са евтини, кои са сред най-поръчваните и защо? Какво съветваме всичките си клиенти?

Кои са Automotozone

Като специализиран онлайн магазин за оригинални и нови авточасти, ние работим с голяма част от оторизираните за България доставчици, което гарантира на клиентите пълна съвместимост, отлично качество, гарантирано от производителя, и най-достъпни предложения. 

Благодарение на складовите ни бази, ние поддържаме големи локални наличности, осигурявайки възможно най-бързи доставки, без необходимост от чакане за пристигане на пратка от чужбина. Постоянно следим наличностите и при спад до определен минимум, правим нови поръчки, поддържайки запаси винаги на ниво.

Защо авточастите при нас са евтини

Подбираме партньорите си по строги изисквания, за да гарантираме на клиентите си най-високо качество на предлаганите авточасти. Пазаруването в големи количества води след себе си до големи отстъпки и възможности за предлагане на конкурентни условия. Така имаме възможност да си позволим най-добри ценови оферти, без жертви в качеството на продуктите. 

Достъпните условия за пазаруване са поредният важен елемент, задържащ клиентите при нас и осигуряващ дългосрочни партньорства с тях. Ние предоставяме безплатни доставки при поръчки на обща сума над 200 лв. и поддръжка по всяко време. За повишено удобство клиентът може да плати при доставката, след като се увери, че получава поръчаните от него авточасти.

Какво се предлага в онлайн магазина

Многообразието от части в сайта на Automotozone е толкова голямо, че в него ще откриете буквално всякакви компоненти за различните марки и модели автомобили. Сред тях най-често предпочитани са:

  • масла и антифризи – кръвта на двигателя, без която той не може да функционира;
  • спирачки – една от най-важните системи за безопасност на колите;
  • части за каросерия – доста търсени поради зачестилите през последните години катастрофи;
  • за двигател – сърцето на автомобила често страда по различни и многобройни причини, което налага неговите ремонти и периодични поддръжки.

Какво съветват от Automotozone

Покупката на нови оригинални авточасти по каталожен номер гарантира максимално качество и съвместимост, както и дълготрайна и безпроблемна експлоатация на съответните компоненти. Изборът на специализирани магазини за пазаруване гарантира маркови решения, компетентно обслужване и най-изгодни цени.