0

В последните години расте броят на компаниите, които отчитат, че инвестирането във вендинг машина на работното място носи ползи и за служителите, и за бизнеса като цяло. Автоматите са с компактни размери и с ниски режийни разходи, а разнообразието по отношение на функции, методи на плащане и предлагани продукти ги правят още по-предпочитани.

Удобни и практични автомати за пакетирани храни

Независимо от това колко голям е офисът ви, със сигурност служителите ще се радват на лесния достъп до храна по време на работния ден. По този начин няма да се налага да търсят подкрепяща закуска или лек десерт извън сградата и почивката им ще бъде по-пълноценна.

Проучвайки възможностите, ще откриете автомати с различни размери и вид. Някои са само за пакетирана храна, а други включват позиции и за студени напитки. 

Едно подходящо вендинг решение дава световният лидер SandenVendo – машината G-Snack BUDGET BS8 Master. Ако офисът ви е с над 80 служители, тя ще задоволи всички вкусови предпочитания с капацитета си от 6-7 рафта и 44-56 броя позиции. Ако заредите машината със закуски, снаксове и сладкарски изделия, ще осигурите нужната подкрепа и жест на грижа към служителите си, за да бъдат те по-продуктивни, лоялни и концентрирани.

Продаващ или само храна, или в комбинация със студени напитки, автоматът ви е добре да съдържа и здравословни храни като пълнозърнести закуски, десерти с овесени ядки, миксове от сушени плодове и др.

Интересувайте се кои храни се търсят повече (освен стандартните вафли и кроасани), за да зареждате приоритетно с тях. Обикновено това са десертите Snikers и KitKat, гранола барчетата, картофеният чипс и крекерите в различните им разновидности. Важно е продуктите да са разнообразни и да има по нещо за всеки вкус и хранителен режим.

Напитките в офиса – за енергия и добра хидратация

Достъпът на служителите ви до качествено кафе и други топли и студени напитки в офиса е също толкова важен, колкото и храната, за да се чувстват по-бодри и работоспособни. 

Кафеавтомат с опции за различни видове напитки е задължителен, ако офисът ви е по-голям и обикновената машината не е достатъчна. Добър вариант са автоматите за кафе на бранда Necta Astro, които предлагат 2 вида кафе на зърна и 20 вида напитки.

Ако сте избрали комбинирана вендинг машина за храни и напитки, ще имате възможност да заредите студени напитки в бутилки и кенове. Предвидете популярни варианти като Coca-Cola, енергийни напитки, Sprite, различни Schweppes напитки, витаминозни води, неподсладени напитки и др.

Що се отнася до нуждата от хидратация на служителите, бутилираната вода от вендинг машината е решение, но по-здравословен. екологичен и изгоден вариант е филтрираната. Днес се предлагат филтриращи системи за вода, които осигуряват непрекъснат достъп до чиста вода не само за дома, но и за работното място. Благодарение на вложените нови технологии в уреда служителите ви ще получават лесно и бързо студена, топла и газирана вода, която е много по-свежа от тази в бутилката.

Все повече бизнес пространства залагат на удобните и практични модуларни вендинг машини, които доставят и топли напитки, и храни. Едни от най-добрите модели са дело на италианския бранд Bianchi. Те разполагат с модерен тъчскрийн, автоматично заключване и редица други удобства и дори ще ви предложат три потребителски интерфейса.

Възможностите за закупуване или наемане на вендинг машини за храни и напитки са много. Макар инвестицията да ви изглежда значителна, тя със сигурност ще се изплати, ако направите информиран избор и се доверите на вендинг компания с безупречна репутация, предлагаща цялостно решение за офиса.

Иновативната машина за храни и подходящото водно решение са ценни социални придобивки за всяка модерна компания. А сключвайки договор с надежден дистрибутор, ще разчитате на качествено обслужване, своевременно редовно зареждане и експертна поддръжка на закупеното или наето оборудване.