0

В Гърция, страната, известна с богатите си кулинарни традиции и експертиза, истинската същност на качествената храна е дълбоко разбрана и уважавана. Гърците са източили своите хранителни предпочитания през вековете, създавайки вкусен, здравословен и балансиран начин на живот. Сред това кулинарно съкровище откриваме невероятното бижу - органичният протеин AMINO ANIMO, може би един от най-добриятите протеините в момента.

Всички протеини AMINO ANIMO са направени от внимателно подбрани органични семена и ядки, като бадеми, грах, слънчогледови семена, тиквени семена, ориз и бял боб. Те не съдържат следи от животински производни, изкуствени подсладители, добавени химикали, ГМО, мутирани съставки, консерванти, оцветители и аромати. Освен това, те са без лактоза и без соя, което ги прави едни от най-добрите и най-лесно усвояема опция за протеин. Протеините AMINO ANIMO са разработени от гръцкия научен екип на Physis Laboratory в тяхната прототипна лаборатория в Солун.

Органичните протеини AMINO ANIMO са изключителна комбинация от традиционната гръцка мъдрост в хранителните продукти и модерната технологична иновация. Тяхното изключително качество, неповторими аромати и значителни здравословни ползи ни оставиха без думи, правейки ги, без съмнение, едни от най-фините протеини, които сме имали удоволствието да опитаме. Сега тази гръцка марка е удобно достъпна в България (доставка само за няколко дни).

Ползите

Сравнени с протеините от суроватка/животински произход, висококачествените, органични съставки, избрани от гръцкия екип на фармацевти, имат значително по-висок профил на диетични фибри и антиоксиданти, и значително по-нисък профил на наситени мазнини, без да липсват важни аминокиселини.

След като лично изпитахме трансформиращата сила на протеините AMINO ANIMO, можем да потвърдим невероятните ползи, които те предлагат. Ежедневната доза може значително да подобри нивата на енергията ви, правейки всеки ден по-продуктивен и приятен. За тези, които се занимават с физическа активност или тренировки, тези протеини осигуряват необходимата подкрепа за мускулите, подпомагат възстановяването и допринасят за повече сила и устойчивост на мускулите. Освен това, те ви правят сити между храненията, подкрепят балансираното хранене и помагат за поддържане на здравословно тегло. Това не е просто протеинова добавка; това е инвестиция във вашето здраве и жизненост.

Сертификатите

Не само, че ни хареса включването на органичните протеини AMINO ANIMO в ежедневния ни протеинов шейк, смути или в нашите закуски, но те също така поставят високи стандарти за хранителните добавки. Всъщност, AMINO ANIMO попада в изключителните 1% от европейските компании за хранителни добавки, които имат всичките три значими сертификата - веган, безглутенов и органичен, което го прави истински лидер в своята област. Наличието на тези сертификати подсилва нашето доверие в продукта, осигурявайки силно уверение за неговото качество и ефективност. Тези доверени сертификати за одобрение подчертават строгото тестване и валидиране, през което е преминал протеинът AMINO ANIMO, това допълнително затвърждава позицията му като една от водеща хранителна добавка.

С прости думи, органичните протеини на AMINO ANIMO са получили няколко важни сертификата. Те имат вегански маркер от Веганското общество, група, която помага на хората да идентифицират продукти без животински съставки от 1990 година. Те също така имат органичен сертификат от GMCert, водещ орган за сертифициране, признат от гръцкото Министерство на селското стопанство и храните. Накрая, те са сертифицирани и като безглутенови от гръцкото Общество на Цьоляциите, това прави AMINO ANIMO единствената марка протеини в Гърция с този сертификат. Тези удостоверения AMINO ANIMO открояват в гръцката индустрия за здраве и благосъстояние. Освен това, ангажиментът на AMINO ANIMO към етични практики се отразява в техния сертификат за безжестокост към животните от PETA.

Също така, интересно е да знаете, че два от техните продукти, AMINO ANIMO Power Mix Cocoa и AMINO ANIMO Muscle Synthesis, са били отличени като най-добрите веган протеини в Гърция на Веганските награди през 2020 и 2022 година съответно.

Един протеин, „доброта“ за всички хора

Освен това, всички протеини AMINO ANIMO имат отлична разтворимост, така че можем да ги включим във всяка напитка, от вода, растителни млека, смутита до дори кафе, или да ги добавим във всяка рецепта (солена, сладка), за да увеличим техния протеинов и хранителен профил. Тоест, те лесно се включват в режима на всеки. Не само за тези, които се занимават с физическа активност, но и за всички онези, които се нуждаят от енергиен буст през деня. Ще видите спортисти, участващи в физически изтощителни състезания, диджеи с тежко график, служители в офиса или бизнес хората с много отговорности, които започват деня си рано и завършват късно вечер, да се наслаждават на протеините AMINO ANIMO ежедневно.

Сред тези хора е новата генерация здравословни ентусиасти, които ревюират и промотират протеините AMINO ANIMO в Tik-Tok. Този гръцки протеин, с несравнимото си качество и сертифицирани удостоверения, бързо става не просто продукт, а избор на начин на живот за общността, която съзнателно се към здраве.

Марката AMINO ANIMO се е погрижила за всеки детайл, създавайки растителни протеини за всеки. Тези протеини успяха да се класират сред най-добрите в Гърция и Европа, докато също така си осигуриха значителни глобални сертификации, така че да се чувстваме уверени, че слагаме нещо добро в телата си.

Наистина сме възхитени от тези протеини и техните изключителни ползи. Каним ви да ги опитате сами и да откриете невероятните предимства, които те могат да донесат за вашето здраве и благосъстояние.

Повече информация:

Намерете всички протеини AMINO ANIMO тук.

Бърза доставка в рамките на 1-3 работни дни без допълнителни такси.