0

А ксесоарите имат силата да дават оригинален завършек на облеклото ни. При чантите умението да я използваме е от ключово значение, тъй като те са неразделна част от ежедневието ни. Ако искате да подчертаете начина си на живот, своите принципи и характер, не подценявайте ролята на аксесоарите - с внимателно подбрана чанта ще се чувствате уверени всеки ден и готови за неговите предизвикателства.

Защо да изберем чанта Guess?

Този въпрос има много кратък отговор. Изберете чанта Guess заради женствеността, стила и разкоша. Точно тези три неща символизира американската марка. Създадена през 1981 г., Guess успешно се наложи на пазара и днес е предпочитана от почитателите на аксесоарите с високо качество, дизайнерски почерк и достъпна цена.

Днес може е необходимо да пътувате до САЩ, за да имате продукт на марката. Достатъчно е да посетите MODIVO. Там ви очаква разнообразие от чанти Guess, налични от рафта на онлайн магазина. Изработени от естествена кожа, текстил или синтетична материя, те са изкушение, на което си струва да се отдадете.

Какъв модел чанта Guess да купим според повода?

Разноликостта на чантите Guess може да ви изпълни с желание да ги имате всичките. Затова нека ви представим едни от най-вълнуващите модели на марката. Подбрали сме няколко, с които ще бъдете готови за различни поводи в живота ви. Например вземете под внимание тоут чантите Guess. Те са подходящи за ежедневно носене и в офиса. Макар да са по-функционални от много други модели, с тях ще съхраните професионалния си стил. С тоут чанта Guess ще разполагате с аксесоар за всеки повод, независимо колко официален е той.

Класически модел, с който дори може да се появите на вечерно събитие, е клъчът от кожа с каишка, минаваща през тялото. Тази чанта Guess е предпочитана от младите жени, но все по-често може да я видите в арсенала от аксесоари на дамите от всички възрасти. Това е така, тъй като е практична, компактна и оставя ръцете свободни за по-важни задачи.

Разновидност на обемните тоут чанти, които буквално нахлуха сред топ тенденциите през последните години, са мини тоут моделите на Guess. Може да извлечете максимума от чаровността им, като ги изберете в атрактивен цвят. Типично за мини тоут чантата Guess е, че презрамката й може да се откачи.

В MODIVO ще откриете блясък и изящност дори в куфарите Guess. Те са аксесоар, който впечатлява с дизайна си и ви провокира да тествате функционалността му с поредно вълнуващо приключение. Струва си да го предприете, когато имате толкова красив спътник.

Ако търсите нещо по-практично, например чанта, с която да разполагате с максимално удобство, независимо от случая, защо това да не бъде раница? Дамските раници Guess са още една причина да заобичате марката. В продуктовата гама ще откриете богат избор на изтънчени и изящни модели, както и в стил смарт кежуал, които може да носите уверено с чифт модерни сникърси.

Съвременните сникърси позволяват да добавите щипка спортен стил към облеклото си, без обаче да губите усещането за женственост и шик. Може да се уверите в това, разглеждайки актуалните тендеции на https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/snikursi.

Как да съчетаем новата си чанта Guess със стила ни на обличане?

Когато притежаваш чанта Guess, би било неприятно, ако не знаеш как да я използваш максимално добре в стила си. Ето няколко бързи съвета. За ярки рокли, към които никой не остава равнодушен, препоръчваме да подберете аксесоар с по-ненатрапчив цвят. Ако пък искате точно чантата Guess да привлече окото, купете модел, на чиито декоративни елементи дизайнерът е обърнал по-специално внимание.

В случай че сте планирали да облечете облекло с повече шарки, изберете един от цветовете в него, с който да съчетаете чантата. И накрая - безпогрешен подход е да съчетаете червилото с обувките, а чантата с яката.