0

Н а рожден ден, като на рожден ден. Безплатното мобилно приложение Lidl Plus, с което всеки потребител може да спести минимум 10 лв. всяка седмица при пазаруване в Lidl, става на три години. По този повод дигиталната клиентска карта за отстъпки е подготвила страхотни изненади за всички нейни притежатели, които всеки ден в периода от 25 септември до 1 октомври могат да открият различен купон с ново неустоимо предложение. И, за да направим честването на този празник още по вълнуващо, ще ви загатнем за някои от специалните купони, които през цялата тази седмица могат да намерят място на вашата трапеза.

За отличен старт

Седмицата за вас може да започне по отличен начин, ако активирате първия купон със специално намаление по повод рождения ден на Lidl Plus. Изненадата е супер подходяща за похапване по време на кратките работни почивки или когато сте събрани у дома с любимата ви компания. Миксът на тази изненада е толкова разнообразен, че без съмнение ще задоволите всички вкусови желания. Нямате търпение, нали? И ние! Затова още в днес влизаме в Lidl Plus и нямаме търпение да се изненадаме приятно.

За специалното ястие

С втория купон изненада в Lidl Plus ще успеете да приготвите супер вкусно, деликатно и с нотка на екзотичност ястие. То може да бъде истинско апетитно съвършенство, ако към него добавите домашно приготвени сосове, като например млечно-кисел, майонезен или такъв на базата на салца, който изобилства от червени домати, чесън и магданоз. С тази изненада в Lidl Plus ще успеете да превърнете всяка една вечеря в запомнящ се празник, точно както подобава за един истински рожден ден. Нямаме търпение за вторник.

За моментите, когато искате нещо сладко и подкрепящо

Следващият купон изненада е за точно онези моменти, когато искате да похапнете нещо сладичко, но с високо съдържание на протеин. Тя е супер подходяща за консумация както сутрин, така и след интензивна тренировка във фитнеса, като ще я откриете в различни популярни вкусове - шоколад, ванилия и…един от любимците напоследък неустоим лешник.

За необходимостта от бързо и вкусно ястие

Ако времето ви е истински кът, но също така искате да се насладите на една забележителна вечеря, няма страшно, защото рожденикът Lidl Plus е помислил за вас. С този купон изненада ще получите намаление за едно наистина популярно ястие, което е доста предпочитано у нас, въпреки че неговата история започва от слънчева Италия. С типичните си съставки като кайма, доматен сос и ароматно запечен кашкавал, то успява да създаде много одобрителни усмивки и възклицания на трапезата. А също така, става и супер бързо - само трябва да загреете предварително фурната и да пъхнете ястието да се приготвя според указанията на неговата опаковка. След само тези две стъпки сте готови да му се насладите без угризения.

За края на работната седмица

Ако е настъпил моментът, в който е дошъл края работната седмица за вас, то това може да означава само едно - време е да разпуснете по любимия за вас начин с близките хора. Компания за тези споделени мигове може да ви прави и следващия купон изненада в Lidl Plus. Той съдържа 17% алкохол и има отличителен сметанов вкус, който е супер тематичен през настоящите хладни есенни дни, когато предстои да си създаваме плеяда от неповторимо сладки моменти и уют.

За специалната добавка, без която много ястия не могат

Следващата изненада с намаление в Lidl Plus е толкова широко приложима в различни рецепти, че ще оставим вие да решите къде и как да ѝ се насладите. Само ще подхвърлим, че тя може да бъде супер вкусна добавка както към пици, пасти и салати, така и към различни месни плата на трапезата. Нейната форма е на тънки и елегантни слайсове, който просто ще изпълнят вкусовите ви рецептори със съвършен и отличителен почерк.

За всички потребители на Lidl Plus

Последният купон изненада е специално предназначен за всички потребители на Lidl Plus. С неговото активиране, Lidl иска да почерпи своите лоялни клиенти, като им предостави възможност да закупят с намаление висококачествени шоколадови съвършенства, които съдържат в себе си неповторим сладък пълнеж. В деня, в който може да активирате този купон, Lidl Plus официално ще чества своя трети рожден ден! Честито на рожденика!