0

Едно от вечните клишета е, че на мъжете им е много по-лесно да избират облеклото си. Това невинаги е вярно, а в днешно време има толкова голямо разнообразние от кройки и модели, че дори практичното мъжко око може да се изгуби.

Търсите перфектните модели мъжко бельо и бански? Даваме ви съвети в следващите редове.

Боксерките с къси крачоли са перфектен избор

astratex.bg

Ако не сте от “old school” мъжете и не обичате да носите мъжки слипове, то горещо ви препоръчваме боксерките с къси крачоли. Те са изключително подходящи за лятото поради няколко основни причини. На първо място, боксерките са удобни и не дразнят кожата в зоната между краката и интимните части. На второ място, късите им крачоли няма да се набират или личат под тесните дънки. Друга важна причина е, че за разлика от боксерките с по-дълги крачоли, тези с къси крачоли няма да сгряват прекомерно бедрата ви.

Най-добрата и известна материя за бельо е памукът. Той позволява на кожата да диша, а в същото време попива телесните течности добре. Памучната материя е и добър терморегулатор - тя няма да ви топли прекомерно, но и няма да остави интимните части незащитени от студ. Друга много подходяща материя за бельо е бамбукът. Няма да сгрешите с тази материя, особено през лятото. Тя е антибактериална, еластична и дишаща. Бельото от бамбук е най-често безшевно и гладко, което го прави невидимо под дрехите. Бамбуковите чорапи, потници и тениски са също много популярни.

Цветните бански с екзотични мотиви са на мода

astratex.bg

Когато става въпрос за бански костюми, всеки мъж има своите предпочитания. По-младите поколения залагат на практични бански тип шорти, които имат по-дълги крачоли и могат да се ползват и като летни долнища за ежедневието.

В нашите модерни времена, вече няма нужда мъжете да се притесняват и да носят само едноцветни бански в сиво или черно. Тази година флоралните мотиви и цветните бански са изключително модерни. Те са свежи и забавни, затова със сигурност няма да останете незабелязани. Дамите ще оценят стила и смелостта ви.

Когато става въпрос за материи, банските се изработват от полиамид. Нашият съвет е винаги да избирате модели от бързосъхнещи материи, които са много по-комфортни и лесни за поддръжка.  

Винаги обличайте пижама и не спете голи

astratex.bg

Много мъже предпочитат да спят голи през лятото. Това обаче не е препоръчително, защото температурите през нощта може да спаднат, може да се отвиете или да се изпотите прекомерно през нощта. Комбинацията от тези възможности би довела до настинка.

Препоръчваме ви, винаги да спите поне с долно бельо и тениска, защото те ще абсорбират телесните течности и ще поддържат тялото ви в изрядна температура. Любителите на пижами могат да заложат на летни памучни модели, които се състоят от тениска и шорти. Кройките, мотивите и цветовете са изключително разнообразни, така че изберете според вкуса си.

Мъжко бельо и бански ще откриете в онлайн магазина astratex.bg.