0

Т ози юли EON Видеотека предлага интригуващи заглавия в две нови селекции – „Избери страна: Черни“ и „Избери страна: Зелени“. Вдъхновение за специалните селекции е вторият сезон на хитовия сериал „Домът на дракона“, който раздели зрителите по света на два отбора – „Черни“ и „Зелени“, за да изберат владетеля на Вестерос, който ще седне на Железния трон.

Във всяка от селекциите можете да откриете богато разнообразие от филми и сериали от каталога на HBO On Demand, включващи както класически продукции, така и най-актуалните и интересни заглавия от съвременното кино.

eon/vivacom

Избери страна: Черни

Черният рицар

Брус Уейн, по-известен като Батман, е твърдо решен да изкорени напълно престъпността от Готъм Сити. Този път има и стабилни помощници – лейтенант Джеймс Гордън и новият градски прокурор Харви Дент. И макар в началото всичко да върви по план, скоро се появява страховит гений на злото, който да всее хаос навсякъде – Жокера.

Историята на прислужницата

Сериалът проследява жена, принудена да живее като наложница в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад властват изкривени традиционни ценности, а правата на жените не съществуват.

Избери страна: Зелени

Зеленият фенер

Малък отряд от супергерои съществува във Вселената от векове. Те се наричат Корпусът на Зелените фенери и пазят мира и справедливостта. Всеки Зелен фенер носи пръстен, който му дава супер сили. Но когато се появява нов враг на име Паралакс и застрашава да унищожи баланса на сили във Вселената, съдбата на Корпуса и на Вселената се пада в ръцете на най-младия Зелен Фенер – Хал Джордан.

Шерлок

Герой от войната в Афганистан се среща със странен, но харизматичен гений, който си търси съквартирант. В Лондон сме през 2010 г. и д-р Уотсън и Шерлок Холмс се срещат за първи път. Жена в розово лежи мъртва в запусната къща, четвърто от поредицата невъзможни самоубийства.

В EON Видеотека можете да намерите разнообразни филми и сериали, подбрани спрямо вашите предпочитания. Всички над 30 000 заглавия в EON Видеотека са достъпни на вашия смартфон, лаптоп или таблет за моментите, когато сте на път и искате да се насладите на любимите си продукции.