0

К огато става въпрос за бебета или по-малки деца, избираме най-функционалните детски дрехи. Докато децата обаче растат, облеклото им много по-бързо се износва или умалява. Ето защо, като родители трябва да помислим за най-практичния вариант за подбор в гардероба на малките. Например, висококачествената и устойчива детска мода е добър вариант да запазим дрешките им за по-дълго във времето. Хлапетата искат удобно и модерно облекло – спортен комплект звучи добре! Трябва да гарантираме, че по време на игра няма да се наранят с копче или цип.

Когато става въпрос за бебета или по-малки деца, избираме най-функционалните детски дрехи. Докато децата обаче растат, облеклото им много по-бързо се износва или умалява. Ето защо, като родители трябва да помислим за най-практичния вариант за подбор в гардероба на малките. Например, висококачествената и устойчива детска мода е добър вариант да запазим дрешките им за по-дълго във времето. Хлапетата искат удобно и модерно облекло – спортен комплект звучи добре! Трябва да гарантираме, че по време на игра няма да се наранят с копче или цип.

Как облеклото на детето може да повлияе на социалната му среда?

Не е тайна, че се чувстваме по-добре, като сме облечени в маркови и луксозни дрехи. Също така, често правим бърза преценка за останалите, въз основа на техния аутфит. Децата също са обект на коментари, свързани с външния им вид. Поради тази причина, трябва да помогнем и да ги напътстваме с избора на детски дрехи. С помощта на интернет наръчниците и наличието на онлайн детски магазини, лесно може да се ориентираме кой аутфит е тренд и кои марки са актуални, а след като изберем и подходящия размер и цвят, само с един клик, и дрехите са при нас.

Как да помогнем на детето да избере своя стил?

Да научим децата на тънкостите да могат да се обличат физически е едно, но да ги научим как да го правят със стил е съвсем друго. Малките трябва да изразяват себе си, независимо до колко се интересуват от детските дрехите, които обличат, или настояват да носят любимия тишърт всеки ден. Наша работа е да ги насърчим да следват себе си и своите интереси.

Детски дрехи от Kidsfashion

Стилове за момчета

Изборът на стил за детски дрехи за момче е по-лесен, отколкото за момиче, защото в повечето случаи малчуганите са по-малко претенциозни по този въпрос. Това обаче не означава да пренебрегнем вкуса на детето. Например, ако едно момче не иска да носи панталон или сако, не настоявайте да го прави. Най-добрият вариант е да му предоставим избор между няколко неща и той сам да реши какво му харесва.

Спортните детски комплекти и като цяло спортният стил е чудесен за ежедневна игра на открито, в комбинация с удобни маратонки или сникърси. Когато детето има специален повод, класическият стил е много важен и актуален  - той включва панталони, по-официални ризи, дори и вратовръзки.

Стилове за момичета

Още от малки, момичетата започват да изразяват мнение към избора си на дрехи. Любимият детски стил на малките дами е „кукленият“! Той е популярен и се отличава с носенето на елегантни рокли от още по-елегантни материи, сандали и красиви шапки. Изглежда много впечатляващо, но разбира се, не е подходящ за всеки ден от детското ежедневие. Розовите, белите и като цяло топлите цветове в комбинация с удобен спортен комплект радват приятно както момичетата, така и нас родителите със своята практичност.

Модата играе важна роля в днешното социално общество. Понякога с дрехите изразяваме характер и показваме своята личност. С времето и развитието на децата, интересът им към облеклото се променя и не трябва да пренебрегваме тези промени.