0

У жасна новина пристигна от Нигерия, след като стана ясно, че бившият футболист на „Левски“ и националния отбор Джъстис Кристофър е починал само на 40 години. Той е намерен в хотел в Джос.

Ужасна новина пристигна от Нигерия, след като стана ясно, че бившият футболист на „Левски“ и националния отбор Джъстис Кристофър е починал само на 40 години. Той е намерен в хотел в Джос.

Все още не се съобщават подробности за причината за смъртта му, но в социалните мрежи се изразяват съболезнования на семейството му. Кристофър се оттегли от футбола през 2012 година, като за последно игра за „Насарава Юнайтед“. Той влезе в новините през 2020-а, когато бе нападнат и ограбен от въоръжени мъже.

Кристофър пристига на "Герена" през 2002 година заедно със своя сънародник Гарба Лавал. Той обаче не успява да се наложи в състава на "сините" и записва четири мача. За националния отбор на Нигерия Кристофър има 11 срещи, като участва и в трите мача на африканците на Мондиал 2002 - срещу Аржентина, Швеция и Англия.