0

А гентът на Жорди Кайседо – Ернан Банято, заяви, че от ЦСКА умишлено се опитват да опетнят името на играча. Преди няколко дни „червените“ публикуваха съобщение, в което казват, че не знаят къде е нападателят и го заплашиха със съд. Турският Бешикташ и мексиканският Тигрес имат интерес към нападателя

„Жорди е добре, никога не е изчезвал. Клубът опитва да го постави в трудна ситуация. Кайседо отиде в клуба в сряда и остави паспорта си за получаване на виза за Австрия, но от авиокомпанията казаха, че багажът му ще пристигне в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим положението му. Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от тяхна страна към играча“, каза Банято пред Sonodeportes.

Според агента има оферти към Кайседо от няколко клуба. По-рано днес турски медии написаха, че интерес към нападателя има и от друг местен гранд – Фенербахче. Според Sonodeportes испански клуб също иска нападателя. Банято заяви, че от ЦСКА се страхуват да загубят Кайседо.

„Има много разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани. Клубът няма право да регистрира нови играчи с наложено от ФИФА наказание, което показва много ясно, че не са изпълнили определени неща. Затова професионализмът е последното нещо, за което трябва да говорят. В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която само да опетни името на играча. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него“, допълни Банято.

Според „Блиц“ Кайседо се е чул с Данаил Ганчев и е дал дума, че днес ще се присъедини към лагера на ЦСКА в Австрия