0

Х алфът на ЦСКА Амос Юга съжалява, че отборът му не е успял да стигне до успех при визитата на Лудогорец в 13-ия кръг на Първа лига. Шампионите спечелиха мача с 2:1.

"Имахме доста добри ситуации и мисля, че заслужавахме да спечелим. Те обаче имат фантастични индивидуални играчи, които могат да реализират от всяка ситуация. Показахме характер и мисля, че демонстрирахме добро лице. Това е добра система, с която играхме. За мен беше добре, защото във всеки един момент можех да играя свободно с топката. Генерално всеки от играчите на терена успя да се справи с тактическите изисквания. Разбира се, че съм щастлив, че вкарах гол, но не и от резултата", каза Юга след мача.

Вратарят на Лудогорец Серджио Падт беше с основен принос за успеха на шампионите. Той спаси доста удари към вратата си и не позволи на "червените" да вкарат повече от един гол, въпреки че създадоха доста опасни положения. Стражът на "орлите" заяви, че победата е много важна за отбора.

"Със сигурност не се намирахме в най-добрия си период откъм резултати, така че това е много важна победа. В днешната вечер трябваше да помогна на отбора в определени моменти. Изключително доволен съм, че успяхме да стигнем до победата", каза Падт след двубоя.

"В Лудогорец нямаме само двама добри вратари, имаме футболисти на топ ниво. Със сигурност победата ще ни даде сила и инерция да работим по най-добрия начин. В този двубой се дават три точки, не трябва да гледаме много напред в бъдещето", добави стражът.