0

Ц СКА изигра страхотен мач срещу Берое. "Червените" буквално размазаха съперника си, а победата с 3:0 в Стара Загора беше най-малкото, с което можеше да се отърват домакините.

Тимът на Нестор Ел Масетро отговори и на най-претенциозните очаквания на феновете си под Аязмото. Тобиас Хайнц и компания действаха бързо, агресивно и креативно в атака. ЦСКА надделя категорично и в средата на терена, където отборът действаше с отличена динамика, печелеше първа и втора топка. Като цяло "армейците" се движеха много дисциплинирано като отбор на терена, а отделните линиите бяха компактни и не се допускаше прекомерно разстояние между тях.

Именно последното беше най-големият проблем на ЦСКА в мачовете със Сепси и Лудогорец, които доставиха най-голямото разочароване на "червените" фенове. В споменатите двубои нито халфовата линия подкрепяше защитата, нито се случваше обратното. Реално и срещу румънците, и срещу шампионите отделните линии в играта на ЦСКА си действаха самосиндикално, а съперниците използваха с лекота огромните дупки между тях.

Онзи ден под Аязмото нямаше и помен от тези ужасни неточности в представянето на ЦСКА. Отборът играеше с лекота и си личеше, че всеки знае какви са функциите му на терена и се стремеше да ги спазва.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"