0

А рда се подсили с вратаря Иван Дичевски, който беше част от Спартак Варна през миналия сезон. Това разкри спортният директор на клуба Ивайло Петков. Той добави, че се водят преговори още за Ласана Ндиайе и Ел Мами Тетах, които играха в отбора под наем до момента. 

„Вече имаме двама нови футболисти, единият е национала на Азербайджан - Джалал Хюсеинов, който ще се присъедини утре към нас, а другият, с който имаме договорка и ще тренира с нас, е вратарят на Спартак Варна Иван Дичевски. С него всичко е уточнено, само трябва да премине медицински прегледи в петък, след което, ако всичко е ок, ще го обявим официално.

Водим разговори отново да вземем Ласана Н’диайе и Ел Мами Тетах, но там преговорите предстоят. Търсим играчи за двата фланга, халф и нападател. Искам да помоля да не се пишат всякакви свободни съчинения - когато има нещо финализирано, то ще бъде пуснато на официалния сайт на клуба. Има интерес към няколко футболисти на Арда от чужбина, но и там всички е въпрос на преговори“, разкри Ивайло Петков.

„Целта на Арда за новото първенство е да надградим това, което направихме в предишното, обяви треньорът на тима Александър Тунчев. -  До началото на втората част от лагера очаквам вече да сме в пълен състав за тренировки. Ясно е, че, след като напуснаха 9 футболисти, ще трябва да привлечем на тяхно място нови. Но знаете, че селекцията е отворен процес и се надявам, това, което сме набелязали да бъде привлечено“, сподели Тунчев пред журналистите.