0

Л егендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред в. „Мач Телеграф“, че новите попълнения трябва да изиграят няколко официални срещи, за да им се дадат оценки. Той коментира и решението на ръководството Саша Илич да остане начело на тима.

„Новите попълнения ще ги видим дали са качествени, след като изиграят няколко официални мача за ЦСКА. Преди това трудно може да се даде оценка. Във всички линии трябва да се подобри конкуренцията в състава. Във всяка една трябва да има по един класен лидер! 

Около него да се учат и младите. Плюс е за ЦСКА, че продължава да бъде воден от същия треньор в лицето на Саша Илич, но да видим. Ако и тази година сме втори в класирането, ефектът ще е един и същ както в предишните. 

Разликата през изминалия сезон в сравнение с другите беше, че дистанцията с Лудогорец до последно бе една точка, но тя се оказа решаваща. Вярно е, че липсваше и късмет и беше пропусната дузпа в решаващ момент, но това е част от играта. Много години минаха, откакто ЦСКА не е бил шампион. Това значи, че нещо трябва да се промени“, заяви Никодимов.

„Положително е, че се дават пари за играчи. Техните качества обаче се преценяват по друг начин - на терена. Дано имат класа за ЦСКА. Дано да успеят да надградят и е важно темпото на игра да се усили. Бавно играят, не само ЦСКА, а повечето отбори в Първа лига. Жалко е, че се занемариха школите и останаха на заден план.

Какво още каза легендата четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"